O MARE vedeta de la noi s-a saturat de Romania! Se muta la Monte Carlo

Ea a decis să facă o schimbare majoră în viaţa ei, mai ales că va deveni din nou mamă. Astfel, ea şi-a retras fiica de la grădiniţa privată din Capitală la care era înscrisă şi a dus-o în Principat.

Untitled-2_252064_4dcc73f064

Chiar dacă avea cam tot ce-i trebuie în România, Raluca Sandu şi-a făcut bagajele, în urmă cu câteva săptămâni, şi a plecat din ţară cu tot cu fiica ei, Simona, în vârstă de patru ani şi jumătate, precum şi cu iubitul său, afaceristul israelian Ziv Tetelman, căruia urmează să-i dăruiască un băieţel. Destinaţia aleasă: Monte Carlo. Mai precis, fosta sportivă a decis să facă o schimbare importantă în viaţa ei şi s-a mutat în Principatul Monaco, unde intenţionează să trăiască, cel puţin o perioadă, în linişte, mai ales că intră în luna a noua de sarcină. Astfel, ea şi-a retras fetiţa de la grădiniţa privată din Capitală la care era înscrisă pentru a-i oferi o viaţă mai bună peste hotare. Chiar dacă şi-a stabilit cartierul general la Monte Carlo, Raluca vine destul de des în ţară. În urmă cu câteva zile, ea s-a întors special pentru a participa la ziua de naştere a tatălui ei, Mircea Sandu.

Deşi din informaţiile noastre naşterea ar fi programată deja la o clinică particulară din Bucureşti, se pare că fosta sportivă ar intenţiona totuşi să nască în Principat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *