Hot News

Desertul cu care se îndulcește Andreea Bănică: ciocolată de casă, preparată chiar de ea

On luni, ianuarie 24th, 2022

Ciocolata de casă este un desert fără cusur, ieftin, ușor de preparat, din ingrediente naturale și care satisface toate gusturile. Andreea Bănică și-a amintit de celebra ei rețetă de ciocolată de casă, pe care a publicat-o și pe Youtube, și pe care a refăcut-o, zilele trecute, pentru familia ei.

Andreea Bănică (43 de ani) se filmează adesea în bucătărie, unde gătește pentru cei doi copii, Sofia (12 ani și jumătate) și Noah (5 ani), pentru Lucian Mitrea, soțul ei, dar și pentru fanii virtuali, care îi pun tot felul de întrebări și îi cer tot felul de rețete. Zilele trecute, solista, care a devenit și influencer, și-a amintit de celebra ei rețetă de ciocolată de casă, cu zahăr din cocos, pe care a și urcat-o pe Youtube. A reluat rețeta și a primit numai aprecieri pe rețelele sociale.

Ciocolată de casă, rețeta Andreei Bănică

Voiam să vă spun că am ars eu pâinea prăjită, dar la ciocolată de casă sunt AS. Trebuie să o încercați și voi”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, publicând și rețeta, în care prima oară uitase să adauge untul. Așadar, atenție la toate ingredientele!  

Ingrediente:  250 grame zahăr de cocos, 500 grame lapte praf, 150 ml apă, 100 grame unt cu 85% grasime, 1 linguriță pudră scorțișoară, 1-2 fiole esență de rom sau vanilie, cacao cât cuprinde, până ajunge la culoarea dorită. După gust, se pot adăuga: nuci, stafide. Zahărul de cocos este extras din nectarul florilor de cocos. Este nerafinat, iar o linguriță linguriță de zahăr de cocos are, în medie, 18-20 de calorii. Se găsește în toate magazinele naturiste și costă aproximativ 25 de lei 500 de grame.

Mod de preparare: Puneți zahărul la topit, într-o oală în care adăugați și apa, pentru o obține un sirop de consistență potrivită. Adăugați untul, amestecând continuu, apoi opriți focul și continuați să turnați restul ingredientelor. În rețeta video, se vede că Andreea Bănică folosește mixerul pentru a încorpora cantitățile. Se toarnă compoziția în tavă și se așteaptă să se întărească. “Sunt oameni care o gătesc în alt mod, o gătesc tare, pun tot felul de ingrediente în ea, mie îmi place să fie cât mai simplă, moale, să se întindă”, a povestit Andreea Bănică.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 519 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spune ceva

Leave a comment


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/steagulr/public_html/wp-content/themes/stylelife-single/comments.php on line 52

Steagul Rosu utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Politica de confidentialitate and Politica de colectare cookies

ziare