Mihai Morar a slăbit 15 kilograme. Acum, el își donează toate hainele care nu îi mai vin

Mihai Morar a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Prezentatorul, în vârstă de 38 de ani, a scăpat de 15 kilograme și acum intenționează să își doneze toate hainele care îi sunt mari.

Cu o ambiție de fier, omul de radio și-a schimbat stilul alimentar, stilul vestimentar și a început să facă sport intens. A slăbit 15 kg, a renunțat la hainele vechi și și-a dat seama că viața e mai simplă într-un tricou alb și o pereche de jeanși.

Mihai Morar a făcut recent curățenie în șifonier, a strâns un munte de saci cu haine bune, de firmă, extravagante, pe care le-a purtat la emisiunea de la Antena Stars, și a decis să le doneze celor care ar avea nevoie. A făcut un apel pe Facebook și a primit o mulțime de aprecieri și gânduri bune.

„Am scăpat de un munte de trecut. «Masivul» din spatele meu e format din toate «căutările» mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: »eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?» Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani. Un «Everest» din ce-am purtat și nu mai port. Un »Mont Blanc» format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi. Azi, când 8 zile din 7 ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb. M-am simțit un pic de Marie Kondo (n.r. influencer, specialist al organizării garderobei) azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoanei care ești azi, nu omului care ai fost în trecut”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Nu este singurul care s-a descotorosit de ”trecut”, așa cum spune în postarea sa. Ozana Barabancea, Cătălin Crișan sau Ionuț Fulea sunt alte persoane publice care au decis să facă un astfel de gest după ce au ajuns să piardă multe numere la haine.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *