Cum arată Lili Sandu, după naștere? Vedeta a fost surprinsă la plimbare cu bebelușul ei

Lili Sandu este o femeie împlinită. Vedeta a născut recent și a intrat foarte repede în rolul ei de mămică, dedicându-și tot timpul liber micuțului ei. Recent, Lili și partenerul său au fost suprinși la o plimbare în parc, cu băiețelul lor.

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Lili Sandu la o plimbare în parc, în aer liber, la doar o lună de când a devenit mămică. Însoțită de soțul ei, Silviu Țolu, dar și de bebelușul pe care l-a adus recent pe lume, ce va purta numele de Thomas Jay, șatena s-a relaxat și s-a bucurat de momente frumoase petrecute în compania celor mai dragi oameni din viața ei.

Tabloul ideal de familie

Nicio graviduță nu este privată de kilogramele în plus, iar recuperarea de după sarcină durează puțin, însă Lili Sandu a știut cum să mascheze urmele sarcinii și a adoptat un outfit care a pus-o în totalitate în evidență.

Vedeta a purtat o rochie de culoare roșie, extrem de vaporoasă, o pereche de încălțări lejere, a ieșit din casă machiată discret și cu părul prins într-un coc lejer, perfect pentru zilele călduroase care încă ne bat la ușă. La fel de lejer a apărut și soțul lui Lili Sandu, Silviu Țolu, care a purtat o ținută sport. Cei doi s-au plimbat cu fiul lor și s-au sorbit din priviri, iar CANCAN.RO a surprins tabloul de familie pe care l-au format cei trei.

Lili Sandu, probleme după naștere

Lili Sandu a trăit momente de îngrijorare în timp ce se afla în clinica în care a născut. Bebelușul ei a avut anumite probleme și medicii au intervenit imediat ca să se ocupe de starea lui de sănătate. Din fericire, micuțul Thomas Jay nu a pățit nimic grav, iar situația lui s-a îmbunătățit foarte repede datorită profesionalismului doctorilor.

sursa: cancan.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *