Directorul general Bonduelle a murit lovit de o mașină

Directorul general al companiei Bonduelle a murit, după ce a fost lovit de un autoturism. Jérôme Bonduelle se plimba cu bicicleta alături de familie și câțiva prieteni.

Imediat după ce șoferul autoturismului în cauză l-a accidentat, acesta a fugit de la fața locului. La scurt timp, oamenii legii au pornit pe urmele lui și au reușit să-l captureze, aflându-se, ulterior, că mai are cazuri de conducere cu imprudenţă.

Jérôme Bonduelle nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Imediat după ce a fost accidentat, directorul Bonduelle a fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, iar acesta a murit din cauza rănilor grave ce i-au fost produse de impactul puternic. Bonduelle avea 51 de ani.

„Moartea lui Jérôme Bonduelle este o pierdere foarte mare pentru grupul Bonduelle. Acționarii, managerii companiei și toți angajații grupului se alătură durerii soției sale, a copiilor săi și a familiei sale și le oferă cele mai sincere condoleanțe”, a anunțat conducerea companiei alimentare Bonduelle, într-un comunicat de presă.
Jérôme Bonduelle a început să se implice în domeniul Bonduelle în anul 2003, după ce mai activase în firme precum Citroën și Eurogroup Consulting. Acesta a fost numit de către ministrul francez al Agriculturii, Julien Denormandie, „un adevărat căpitan al industriei alimentare”.

sursa: cancan.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *