Lucian Mîndruță a fost operat la coloană. Află cum se simte jurnalistul

Jurnalistul Lucian Mândruță a ajuns miercuri la spital, acuzând dureri insuportabile de la brâu în jos. Acesta suferea de hernie de disc, iar medicii l-au operat de urgență.

Lucian Mîndruță a făcut o serie de dezvăluiri despre starea lui de sănătate la digi fm, dar și în mediul online, pe rețelele de socializare, unde a explicat și cum arată imaginea spitalului românesc din această perioadă.

„Oare cum o fi pentru oamenii infectați cu COVID19, de la ATI, care stau intubați cu zilele? Eu am stat așa două ore și abia pot vorbi de răgușeală și usturime în gât”, a declarat Lucian Mîndruță, la Digi FM.

Ce spune Lucian Mîndruță despre spitalele din România în perioada pandemiei


„Ce-mi spun oamenii în spital: că în ultimele luni au avut o mulțime de corporatiști tineri, 30-40 de ani, cu hernii căpătate în vremea pandemiei. Mai mulți decât anul trecut, în mod semnificativ. De vină e sedentarismul, orele multe petrecute pe scaun, după care mutat pe alt scaun, după care în pat. Nu realizăm, dar am redus cu toții numărul de pași zilnici, și asta nu e bine. Coloana la 90 de grade nu se simte bine. E presiune mai mare pe anumite vertebre”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Lucian Mîndruță a explicat în ce fel un comportament neglijent cu propriul corp ne-ar putea aduce în aceeași situația care l-a dus la spital de urgență.

„Lipsa de mișcare slăbește mușchii care susțin coloana și crește presiunea pe discuri. Și după aia, la primul efort serios, la prima ridicare de obiect greu, riscați s-o pățiți. Deci nu stați pe scaun mai mult de o oră jumătate fără pauză, și aia un pic mai serioasă decât un drum la bucătărie. Mai ales că vine toamna și se întorc videoconferințele: să nu vină la pachet cu o conferință față în față cu doctorul de sale!”, a mai explicat Lucian Mîndruță.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *