Seal și Heidi Klum continuă războiul și după 8 ani de la despărțire

Modelul Heidi Klum și fostul soț, cântărețul Seal, nu au ajuns la o înțelegere, nici după 8 ani de la despărțire.

Seal continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum. Dacă, până acum, cântărețul spunea că fotomodelul are de gând să ducă pe copiii lui în Germania în timp ce turnează pentru o emisiune, acum el spune că Heidi are un plan secret.

Seal (57 de ani) continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum , de 47 de ani. Dacă, la început, cântărețul a crezut că ea vrea să ducă pe copii în Germania numai temporar, iată că acum spune că aceasta are un plan secret să nu-i mai aducă niciodată în SUA. De aceea, el a dat-o în judecată, sub acuzația că se teme că acolo este ”focar de COVID-19”. Seal are o relație foarte apropiată cu cei trei copii pe care îi are cu Heidi, Lou, 10 ani, Henry, 14 ani, şi Johan, 13 ani, dar și cu Leni pe care ea o are din altă relație. Gândul că fosta nevastă îi va îndepărta de el definitiv îl înnebunește.

Heidi Klum is seen with her kids Lou Sulola Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel and Henry Günther Ademola Dashtu Samuel in Tribeca, New York City, NY.

Pictured: Heidi Klum, Lou Sulola Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel and Henry Günther Ademola Dashtu Samuel Ref: SPL1535760 110717
Picture by: Felipe Ramales / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
photodesk@splashnews.com

În prezent, Seal locuiește aproape de fosta soție

La 28 august, Heidi și Seal vor compărea în faţa instanţei din Los Angeles, într-o sesiune extraordinară, pentru a rezolva problema. Ei au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014 şi s-au despărţit civilizat, împărţind custodia celor trei copii comuni şi a lui Leni, pe care Seal a adoptat-o. Conform Daily Mail, Leni va fi martor în proces şi va depune mărturie în favoarea mamei ei şi a plecării în Germania. În prezent, Heidi Klum şi soţul ei, Tom Kaulitz (30 de ani), locuiesc la o vilă din Los Angeles, în apropierea casei deţinute de britanicul Seal, care are o avere estimată la 40 de milioane de dolari. Seal continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum, și e decis să-l câștige cu orice preț.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *