Kim Kardashian și Kanye West nu mai locuiesc împreună

Celebrul cuplu Kardashian-West este unul dintre cele mai urmărite din ultima perioadă, mai ales de când planează asupra lor suspiciunea că s-ar fi despărțit.

Kim Kardashian și Kanye West au plecat în vacanță încă de la începutul lui august alături de micuții lor pentru a petrece timp în familie și a rezolva problemele din mariaj, însă, aceștia au decis să locuiască separat la întoarcere.

Potrivit publicației People, Kim s-a întors cu micuții săi în Los Angeles, pe când Kanye a optat pentru a locui în Wyoming. Locația este „locul unde Kanye vrea să locuiască, în timp ce Kim se bucură că s-a întors în L.A. ținând cont că este greu să călătorești cu micuții atât de mult timp.”

Totuși, ce se întâmplă cu relația lor? „Kim încă se axează pe a rezolva problemele din mariaj. Ea este tăcută atunci când vine vorba despre planurile ei de viitor, dar se pare că momentat este ok cu faptul că Kanye locuiește în Wyoming. El merge mai departe cu campania pentru președinție. Aceasta este o decizie pe care nimeni nu o poate schimba.”, a spus sursa.

Publicația menționată mai sus notează faptul că vedeta se pregătea să pună punct relației cu rapperul înainte ca aceștia să se întâlnească, dar o sursă a povestit în trecut că vacanța a fost ideea lui Kanye: „El a sugerat să plece într-o vacanță cu familia, iar Kim a fost de acord. Ea vrea să facă tot ce poate pentru a încerca să își salveze mariajul.”

Kanye West, comentarii controversate despre soția sa

Kanye West a stârnit multe controverse în ultima perioadă, începând cu dezvăluirile șocante pe care le-a făcut în timpul campaniei sale și culminând cu anumite comentarii pe social media în care povestea că încearcă de mult timp să divorțeze.

La scurt timp, rapperul și-a cerut scuze public față de soția sa: „Aș vrea să îmi cer iertare față de soția mea Kim pentru că am făcut publice informații ce erau private. Nu am protejat-o așa cum m-a protejat ea. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că mereu ai fost alături de mine.”

sursa: verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *