Prințul Harry și Meghan Markel încă nu și-au găsit locul. Unde s-a mutat cuplul princiar

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat într-o nouă casă din Montecito, California, într-o comunitate din Santa Barbara, la o oră de Los Angeles.

Această mișcare a fost surprinzătoare, în timp ce mulți se așteptau ca aceștia să rămână în L.A., dar o sursă apropiată de cuplu a dezvăluit că Montecito mereu a fost pe lista lor atunci când a venit vorba de a se muta după ce renunță la titlurile regale.

„Meghan a vizitat Montecito când era adolescentă și s-a îndrăgostit de priveliștea pitorească și arhitectura minunată. Mutarea acolo mereu a fost o opțiune, dar ea și Harry au vrut să îi dea orașului Los Angeles o șansă.”, a spus sursa.

De ce nu au rămas în L.A.? Se pare că Harry ura locul acela: „Din păcate, Harry a urât totul, mutarea s-a petrecut la timpul nepotrivit din cauza pandemiei și nu au avut parte de o viață privată.”

Chiar dacă aceștia nu vor mai locui în Los Angeles, ei încă sunt aproape de oraș pentru a lucra la cariera lor în industria divertismentului, dacă acesta este lucrul pe care și-l doresc.

„Un bonus este că Montecito este la doar o oră de condus de L.A., unde munca lor se desfășoară, dar, totuși, este departe pentru a scăpa de aglomerație, paparazzi și turismul din Hollywood.”, a adăugat sursa.

sursa: verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *