Oana Roman, mai slabă ca niciodată

Oana Roman s-a ambiționat să slăbească, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Fiica lui Petre Roman se bucură de o siluetă sveltă, așa cum se poate observa din fotografiile postate de vedetă.

Oana Roman, o prezenţă constantă în mass-media, arată ca o persoană diferită după ce a slăbit considerabil. Vedeta a slăbit după luni de zile de dietă şi după mai multe şedinte de remodelare corporală.

Cele mai noi fotografii publicate de Oana Roman îi pun în valoare silueta din care a pierdut câţiva centimetri buni.

Fiica lui Petre Roman a declarat că nu a apelat la operaţia de micşorare a stomacului, după cum bănuiau fanii ei. Această procedură nu intră în discuţie în cazul Oanei Roman, deoarece nu este un fan al acestei intervenţii şi nici nu îi permite starea de sănătate.

Recent vedeta a mărturisit pe Facebook că a ajuns la măsura 42 la blugi şi că ţinta este măsura 38.

Galerie foto:

sursa: csid.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *