Gabriela Cristea, fără nicio picătură de machiaj

Gabriela Cristea și-a surprins fanii cu o fotografie făcută în primele ore ale dimineții. Vedeta s-a pozat fără pic de machiaj, iar imaginea a stârnit atât controverse printre fanii Gabrielei.

În epoca în care toate vedetele de pe Instagram folosesc filtre și artificii pentru a părea fără de cusur, Gabriela Cristea a ales să facă o mișcare îndrăzneață. Vedeta de 45 de ani s-a pozat la primele ore ale dimineții, fără pic de machiaj. Comentariile celor care îi urmăresc activitatea de pe internet s-au împărțit, ca de obicei, în două tabere, însă Gabriela nu a dat curs mesajelor răutăcioase și a preferat să le ignore.

Gabriela Cristea este activă în mediul online, acolo unde distribuie aproape zilnic fotografii cu ea, familia sau cu locurile pe care le vizitează. În plus, recent a decis să acorde timp pasiunii sale, gătitul, și a demarat un nou proiect- un vlog culinar în care dezvăluie rețete pentru diferite preparate. În general, conținutul pe care ea îl creează este apreciat de internauți, însă cele mai recente imagini încărcate i-au adus o mulțime de critici, ioar asta pentru că a ales să se pozeze la primele ore ale zilei fără pic de machiaj.

Gabriela Cristea a distribuit câteva selfie-uri realizate la scurt timp după ce s-a trezit, așa cum numai soțul ei, Tavi Clonda, o vede și cum puține vedete se expun.

În timp ce unii au lăudat-o pentru curajul de care a dat dovadă în a se prezenta 100% naturală, alții au considerat că nu ar fi trebuit să distribuie imaginile pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme

Până în toamna anului trecut, prezentatoarea tv a reușit deja să dea jos în jur de 15 kilograme, iar acum se poate lăuda că a scăpat de încă 5. Odată cu noul look, vedeta tv a revenit și la ținutele sexy, care îi pun în evidență trupul frumos.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *