Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun care meserie ți se potrivește

Cu toţii căutăm slujba perfectă şi dacă nu o găsim ne mulţumim cu un compromis. Însă diferenţa dintre jobul ideal şi meseria de coşmar este scrisă în stele, susţine astrologul australian Rose Smith. Iată ce meserii se potrivesc de minune diferitelor semne zodiacale!

Aproape un milion de români au intrat în şomaj din cauza situaţiei de urgenţă impuse de pandemia de COVID-19. Şi pentru că astrele spun că orice schimbare profesională trebuie să fie în conformitate cu semnul zodiacal, iată ce ne sfătuieşte astrologul australian Rose Smith: ”Astrele spun că următorii ani vor fi afectaţi grav din punct de vedere economic şi social de COVID-19, aşa că vor reuşi în viaţă doar oamenii care sunt plătiţi pentru că muncesc şi le face plăcere ceea ce fac”.

Ce slujbe trebuie să ”vânați” în funcție de semnul zodiacal:

 • Vărsător (21 ianuarie – 20 februarie) – Meseriile unde performează sunt: în ONG-uri sau misiuni umanitare; în meteorologie, comunicații, electronică, cercetare și inovare tehnologică; politică de opoziție; orice legat de Internet. E important să facă altceva în fiecare zi.
 • Pești (19 februarie – 20 martie) – artist, muzician sau pictor; astrolog sau spiritist; medic sau vindecător cu leacuri tradiționale; terapeut cromatic; lucrător în domeniul Resurselor Umane sau asistenței sociale; designer de modă, bijutier sau activist ecologist.
 • Berbec (20 martie – 19 aprilie) – antreprenor, Relații Publice, carieră militară, posturi de conducere, meserii care presupun creativitate; carieră sportivă; meserii care presupun sarcini diferite de la o zi la alta; broker sau parior.
 • Taur (19 aprilie – 20 mai) – șef de șantier, constructor sau manager de proiect; chef sau director de restaurant; agent sau impresar muzical; director de teatru, de casting sau agent publicitar; art director, designer de apartamente sau arhitect.
 • Gemeni (21 mai – 21 iunie) – jurnalist; relații publice sau Social Media; DJ sau cântăreț, profesor, educator sau mentor; agent de publicitate sau copywriter; blogger de călătorie și activități de cercetare.
 • Rac (21 iunie – 22 iulie) – consultanță sau asistență socială; bucătar sau patiser; agent de vânzări; actor, muzician sau interpret; doctor; profesor sau consultant pe diferite de teme; liber profesionist.
 • Leu (23 iulie – 22 august) – Relații Publice; orator motivațional pentru diferite organizații economice; media influencer; actor sau prezentator TV; director sau manager; meserii care implică arta și acțiunile caritabile.
 • Fecioara (23 august – 22 septembrie) – acupuncturist sau nutriționist; bancher sau broker; pădurar sau grădinar; ecologist; statistician, matematician, contabil sau director; manager de proiect.
 • Balanță (22 septembrie – 22 octombrie) – Relații Publice; hair stylist sau creator de modă; negociator sau mediator; avocat, consultant, judecător sau procuror; decorator de interioare; activități în domeniul estetic, orator sau organizator de nunți și evenimente.
 • Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie) – detectiv particular; doctor legist sau director de pompe funebre; terapeut sexual; polițist; executor judecătoresc sau manager pentru situații de criză; chirurg.
 • Săgetător (21 noiembrie – 21 decembrie) – scriitor, scenarist, dramaturg sau influencer; ghid sau aventurier, marketing sau activist pe probleme de drepturile omului; slujbe complexe care presupun mai multe sarcini; profesor; posturi de conducere.
 • Capricorn (21 decembrie – 21 ianuarie) – consultant financiar, contabil sau negociator; polițist, pompier sau paramedic; profesor universitar; director executiv; cercetător științific; CEO într-o companie mare; analist de business.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *