Anca Țurcașiu, schimbare de look după divorț.

Anca Țurcașiu și soțul ei, stomatologul Cristian Georgescu, au divorțat recent, după 22 de ani de mariaj. Artista încearcă să treacă peste aceste momente, având și mai multă grijă de ea și de cum arată.

La 50 de ani, Anca Țurcașiu arată ca o zeiță! Are un corp fără imperfecțiuni și, în cea mai nouă fotografie făcută publică, ea pare împăcată cu alegerea făcută: separarea definitivă de fostul soț căruia i-a dăruit un băiat. După cum se poata observa în imaginea de mai jos, dar și în pozele din galeria foto, artista a mai topit câteva kilograme în ultimele zile. În plus, ea s-a vopsit blondă după ce s-a lăsat răsfățată de specialiști într-un salon de înfrumusețare.

“Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte! #impartebucurie #fiibunpepamant #alegeiubirea” este mesajul transmis de Anca Țurcașiu când a publicat fotografia de mai jos, care a strâns sute de reacții pozitive.

“Anca, viața e o excursie, uneori cu evenimente nedorite, alteori cu bucurii. Definiția mea proprie este… Viața e un bun de folosință relativ îndelungată, livrat fără instrucțiuni de folosire. Îți trimit gânduri bune și puterea de a merge mai departe, cu poftă de viață. 🌷👋❤️”, “Felicitări, Anca!!! Să ai TOT binele din lume!!!”, “Binecuvântare cerească și multă sănătate, om frumos și bun🙌😇🙏💕👏” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea actriței.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *