Demi Moore s-a vopsit blondă.

Spectatorii platformei de streaming NBC Peacock se obişnuiesc deja cu Demi Moore în varianta blondă. În vârstă de 57 de ani, actriţa a acceptat transformarea pentru noul serial -„Brave New World”. Prezentându-şi personajul Linda pe Instagram, mai mulţi colegi de breaslă, dar şi cei apropiaţi i-au scris mesaje de apreciere.

,,Să te vad blondă este un nou aspect al tău pe care nu îl cunoşteam până acum şi de care aveam nevoie”, a comentat fotografia fiica ei de 26 de ani, Tallulah Willis.

Unii admiratori şi-au amintit de un alt film în care Demi are părul blond şi au spus că le-ar plăcea să-l revadă. Este vorba despre ,,The butchers wife”( 1991), unde Demi Moore interpretează rolul unei femei clarvăzătoare, pe nume Marina.

În serialul SF„Brave New World”, Moore interpretează rolul mamei eroului principal John (Alden Ehrenrake). Deocamdată, serialul a fost întâmpinat cu răceală de către critici, aspectul lui Demi Moore fiind principala ştire a proiectului.

Nu este pentru prima dată când Demi Moore îşi schimbă radical aspectul pentru un rol. Este binecunoscut gestul ei din filmul J.I.Jane, când se tunde la chelie.

sursa: clickpentrufemei.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *