Leonardo DiCaprio, petrecere pe iacht în cinstea iubitei de 23 de ani

Leonardo DiCaprio a dat o superpetrecere de ziua iubitei sale, care a împlit 23 de ani. Actorul nu a renunțat la mască pe durata party-ului, semn că încearcă să respecte cât mai mult măsurile de siguranță recomandate în această perioadă.

EXCLUSIVE: **PREMIUM RATES APPLY** Leonardo DiCaprio parties with his closest circle of friends in cowboy hats on the 43m Leight star super yacht for his girlfriend Camila Morrone 23rd birthday party. Guests include Nina Dobrev, Shawn White, Kevin Conoloy and Lukas Haas. 19 Jun 2020 Guest include Nina Dobrev, Shawn White, Kevin Conoloy and Lukas Haas.,Image: 534111067, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no

Leonardo DiCaprio a avut grijă ca de ziua iubitei sale, în vârstă de doar 23 de ani, să nu-i lipsească nimic și i-a oferit cea mai frumoasă petrecere aniversară, chiar pe un iaht. Deși este o diferență de 22 de ani între cei doi, niciunuia nu-i pasă de acest detaliu și se bucură din plin de timpul petrecut împreună.

Celebrul actor a fost fotografiat alături de iubita lui tinerică pe un iaht, unde au petrecut ziua de naștere a ei, alături de cei mai apropiați prieteni ai lor. Amândoi și-au asortat ținutele lejere cu o pălărie de cowboy, semn că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Desigur, iahtul nu a fost unul oarecare. Actorul a ales unul dintre cele mai luxoase, semn că iubirea dintre ei nu are preț. Camila Morrone, iubita actorului, îl soarbe din priviri și e clar că cei doi sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Alături de ei, pe iaht au fost prezente mai multe personalități din lumea hollywoodiană, printre care și celebra Nina Dobrev, alături de partenerul ei.

Potrivit dailymail.co.uk, tot grupul s-a distrat timp de mai multe ore, pe mare, iar selfie-urile dintre ei nu au fost absente. Aceștia au fost surprinși de paparazzi în timp ce au făcut și o poză de grup, pentru ca ziua de naștere a Camilei să fie una memorabilă.

Potrivit presei internațională Camila și Leonardo DiCaprio au locuit împreună în perioadă izolării, iar apropiații lor spun că cei doi se îndreaptă spre ceva serios, poate chiar o nuntă.

Ce spune Camila Morrone despre faptul că e mai tânără decât Leonardo
În cadrul unui interviu acordat în urmă cu câteva luni, ea explica faptul că vârsta nu ar trebui să fie un impediment în calea iubirii, mai ales când între doi parteneri există atâtea conexiuni.

„Există atât de multe relații la Hollywood, chiar și în istorie, în care partenerii de cuplu au vârste total diferite. Consider că fiecare are dreptul să fie într-o relație cu cine își dorește.”

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *