Vi-l mai amintiți pe Mircea Solcanu? Fostul prezentator al emisiunii „Poveștiri de noapte” a terminat actoria și și-a lăsat plete

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de emisiuni TV, fiind colegul de platou al lui Cabral, în vremea când postul Acasă Tv difuza emisiunea „Poveștiri de noapte”. Dar, din cauza unor remarci considerate nelalocul lor, Mircea Solcanu a fost demis, iar acum s-a dedicat actoriei.

În anul 2012, prezentatorul de atunci Mircea Solcanu a suferit o intervenție chirurgicală riscantă la Viena, pentru îndepărtarea unei tumori la creier.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat atunci Mircea Solcanu.

Fostul coleg al lui Cabral, Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani, după ce a fost extrem de criticat în urma unor declarații dure din timpul emisiunii pe care o modera.

Solcanu a făcut afirmații dure la adresa familiei băiețelului sfâșiat de câini în anul 2013.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a declarat la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea telespectatorilor.

După aceste declarații, prezentatorul „Poveștirilor de noapte” a rămas fără job-ul care i-a adus faimă.

După ce a ieșit din lumina reflectoarelor Mircea Solcanu s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, a fost admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului. În paralel, Solcanu s-a ocupat şi de proiectele de voluntariat, fostul prezentator TV activând în zona apărării drepturilor animalelor.

sursa: gandul.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *