„Bebelușa” Catrinel Sandu își trăiește visul american

După mulți ani de greutăți și suferințe, Catrinel Sandu zâmbește din nou. Fosta vedete a canalului Prima TV și-a găsit, în sfârșit, fericirea alături de un medic stomatolog din Statele Unite.

Fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), Catrinel Sandu (43 de ani), a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Fostul soț, jucătorul de tenis Gabi Trifu, a părăsit-o, în 2018, lăsând-o singură cu doi copii, dar și cu multe datorii, iar tatăl vedetei tv a încetat din viață anul trecut. Iată însă că i se întâmplă și lucruri bune, de când l-a întâlnit pe Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă.

Cei doi s-au pozat, deunăzi, în fața noii lor case, din complexul rezidențial TPC Prestancia, situat în Sarasota, Statele Unite ale Americii, și evaluată la peste 200.000 de dolari: ”Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre”, a scris Catrinel, pe conturile sociale. Iar mama ei, Mia, a adăugat: ”O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!”.

Catrinel și Steve au avut nevoie de o casă spațioasă, pentru numeroasa familie. Ei locuiesc cu fiicele lui Catrinel, cu băieții lui, din prima căsnicie, dar și cu mama dansatoarei. Ea este cea care îi răsfață pe toți cu bunătăți culinare.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *