Joaquin Phoenix, „Joker”, și actrița Rooney Mara se pregătesc pentru primul lor copil

Joaquin Phoenix, cctorul care l-a interpretat pe Joker, și partenera lui, Rooney Mara, așteaptă primul copil. Actrița ar fi deja însărcinată în 6 luni.

Joaquin Phoenix şi logodnica sa, Rooney Mara, aşteaptă primul copil, a declarat un apropiat al cuplului pentru Page Six. Cei doi au ascuns multe luni de zile bucuria din viaţa lor, căci actriţa ar fi chiar în trimestrul al doilea de sarcină. Rooney Mara a fost surprinsă mergând în vizită la sora sa, Kate Mara. Actriţa purta haine foarte largi, culori neutre. Probabil îşi doreşte cu orice preţ să îşi ascundă burtica de gravidă pentru a nu trezi suspiciuni. Se pare că ar fi chiar în a şasea lună de sarcină.

Cei doi s-au logodit, în secret, anul trecut, iar actorul a declarat că Rooney este singura femeie despre care a căutat informații online. Între ei există o diferență de 10 ani (el 45, ea 35). Rooney Mara este celebră pentru rolul din „The Girl with a Dragon Tatoo”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *