Iată ce condiții își impun vedetele de la Hollywood în contractele prenupțiale

Cuplurile de la Hollywood au grijă ca relația să fie acoperită, și legal, din toate punctele de vedere. Astfel, prin intermediul contractului prenupțial, partenerii se asigură că relația va merge în termenii stabiliți. Iată cele mai bizare cerințe ale vedetelor de la Hollywood, impuse printr-un astfel de contract.

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Adulterul pare să fie singurul lucru care o îngrijorează pe Jessica Biel. Pentru că Justin a înşelat-o cu actriţa Olivia Munn înainte de căsătorie, ea a cerut o compensaţie de jumătate de milion de dolari dacă va mai ceda la farmecele altei femei.

Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă se separă, Kanye va trebui să îi plătească lui Kim 10 milioane de dolari, dar să renunţe şi la vila în care trăiesc. Ba mai mult, să uite şi de toate cadourile valoroase pe care i le-a oferit jumătăţii sale. Pe de altă parte, Kim nu ar trebui să împartă nimic cu el din ce a câştigat datorită reality show-ului său.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu s-au căsătorit niciodată, dar s-au logodit. Asta înseamnă un singur lucru la Hollywood, că trebuie să semneze un contract pre-conjugal. Recunoscută pentru gelozia de care se lasă dominată, Lopez i-a cerut lui Ben să îi dea jumătatea din proprietatea pe care o deţine dacă o va înşela. Cererea actorului a fost diferită. El a cerut ca Jennifer să accepte să aibă relaţii intime de cel puţin patru ori pe săptămână.. Deşi s-au despărţit după doi ani de relaţie,  chiar înainte de nuntă, se spune că au suferit mult unul după celălalt.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Actriţa australiană a decis să se asigure înainte de căsătorie că soţul său păstrează „drumul cel bun”. Banii nu erau atât de importanţi pentru ea, dar certitudinea că el nu se va mai droga a fost întotdeauna esenţălă. Dacă Keith ar cădea din nou în patima drogurilor, mariajul ar fi imediat anulat.

Beyoncé şi Jay-Z

Cei doi muzicieni se întâlneau deja de câţi ani când au decis să formeze o familie.Când a venit momentul,  au decis să pună câteva lucruri pe hârtie şi să treacă la afaceri. Rapperul s-a angajat să-i plătească soţiei sale 5 milioane de dolari pentru fiecare copil. În caz de divorţ, aceasta ar urma să primească un milion de dolari pentru fiecare an de căsătorie. Acum nu se ştie dacă i-a plătit 5 sau 10 milioane de dolari după ce a născut gemenii.

sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *