Florin Călinescu s-a autoizolat la ferma sa

Actorul Florin Călinescu a decis să se autoizoleze, câtă vreme starea de urgență este în vigoare, la ferma pe care o deține în satul natal, Băbana și județul Argeș.

Din păcate, coronavirusul l-a obligat pe actor să își închidă restaurantele din București și să se autoizoleze în casă. Totodată, și filmările show-ului Românii au Talent au fost amânate.

În tot acest timp, actorul profită de timpul liber pe care îl are și se ocupă de ogradă.

„În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele“, a declarat Florin Călinescu, potrivit click.ro.

Cu gândul la copilărie


Întors în casa părintească, actorul își amintește cu nostalgie întâmplările din copilările.

Acesta a vorbit și despre diferența dintre generații, reamintidu-și de jocurile de altă dată cu gașca de prieteni, în contrast cu jocurile electronice de astăzi.

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă“, a mai povestit actorul.

sursa: capital.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *