Enrique Iglesias și-a pierdut tatăl vitreg din cauza coronavirusului

Enrique Iglesias este în doliu după ce, acum câteva zile, a decedat tatăl său vitrag, Carlos Falco, din cauza noului coronavirus. Bărbatul avea 83 de ani.

Carlos a fost internat săptămâna trecută, deoarece figura în grupul persoanelor cu risc ridicat, iar asta datorită vârstei. Din păcate, el a pierdut bătălia cu virusul mortal.

Artistul a vorbit pe reţelele de socializare despre suferinţa pe care o trăieşte, iar fanii l-au încurajat. El a postat, de asemenea, și o poză din copilăria lui în care apare alături de mama lui și de tatăl său vitreg.

Iată mesajul său: „Trecem prin vremuri grele, iar această epidemia care a afectat toată lumea, ne-a afectat și pe noi. Haideți să stăm acasă și să avem grijă de noi și de cei dragi.”

sursa: okmagazine.ro și us.hola.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *