Raluca Bădulescu: de la industria petrolieră, la industria fashion.

Raluca Bădulescu este, în prezent, una dintre cele mai cunoscute persoane din lumea fashion. Puțini știu, însă, că înainte de emisiunea „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu lucra în industria petrolieră.

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută publicului larg din România o dată cu lansarea emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Înainte de a accepta să fie unul dintre juratii show-ului, vedeta a lucrat într-un domeniu care nu are nicio legătură cu ceea ce face în momentul de față.

Raluca Bădulescu a lucrat în industria produselor petroliere

În 2016, Kanal D a lansat emisiunea ”Bravo, ai stil”, care între timp a devenit cel mai urmărit show de modă din România. Încă din primul sezon, Raluca Bădulescu a făcut parte din juriul emisiunii. Cu un stil ieșit din tipare, care o face inconfundabilă, vedeta a devenit rapid una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz-ul românesc.

Până să accepte oferta venită din partea celor de la Kanal D, Raluca Bădulescu își obținea veniturile dintr-un domeniu total diferit. Aceasta a lucrat într-o corporație care se ocupa de produsele petroliere. Și nu vă gândiți că a fost un job de scurtă durată. Raluca Bădulescu a dezvăluit că timp de 8 ani de zile s-a ocupat cu această meserie. În plus, vedeta a recunoscut că avea un salariu foarte bun la vremea aceea.

„Am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Acum, ca jurat al emisiunii ”Bravo, ai stil”, aceasta este plătită regește. Au apărut zvonuri cum că ar primi 5.000 de euro lunar de la Kanal D.

Ce meserie are de fapt Raluca Bădulescu

Chiar dacă este pasionată de modă și se ocupă de acest domeniu încă din urmă cu 16 ani, când scria pentru o revistă de profil, Raluca Bădulescu s-a specializat inițial pe o altă meserie. Vedeta a absolvit Facultatea de Litere, specializarea română-engleză.

„Sunt profesoară de engleză și de română! Poate de aceea, aș vrea să știți că greșelile pe care le fac uneori în timpul emisiunilor sunt intenționate. Doresc să subliniez chestia asta, să nu se înțeleagă altceva vreodată, Doamne Ferește! Exagerările mele sunt doar glume! Repet, sunt cadru didactic, dar moda este viața mea”, a recunoscut vedeta.

Mai mult, Raluca Bădulescu a și profesat în acest domeniu. A predat la un liceu din București, dar pentru o perioadă foarte scurtă, de doar trei luni.

”Îmi amintesc că am avut o clasă de a XII-a și una de a IX-a! A fost interesant, dar nu era meseria mea, nu era adevărata mea chemare. Dorința mea era să activez în lumea fashion-ului”, a mai spus juratul de la ”Bravo, ai stil”.

sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *