Prințul William a preluat, provizoriu, îndatoririle de rege și se descurcă foarte bine

Dată fiind situația actuală, regina și fiul ei Charles s-au retras pentru o perioadă și au predat din îndatoririle lor prințului William. Se pare că rolul de rege i se potrivește mănușă tânărului duce, care se descurcă de minune cu toate responsabilitățile.

În vârstă de 37 de ani, acesta are posibilitatea de a exersa rolul de rege, în condiţiile în care Regatul Britanic este lovit grav de COVID-19, iar persoanelor în vârstă le este recomandat să stea izolate în casă.

Cum Regina Elisabeta, de 93 de ani, şi Prinţul Charles, de 71, se înscriu printre cei vulnerabili în caz de contaminare, singurul care poate asigura o monarhie funcţională este William, acesta fiind tânăr şi cu o sănătate de fier.

Ei bine, acesta şi-a luat rolul în serios, fiind primul membru al familiei regale care s-a adresat naţiunii în aceste vremuri, într-o filmare difuzată săptămâna trecută, atunci când acesta, împreună cu Kate Middleton, a făcut şi o vizită la un centru de asistenţă medicală de stat din Londra.

Comentatorii regali au apreciat felul în care William apare ca un stâlp de siguranţă al naţiunii, în aceste momente, şi faptul că acesta se descurcă, deocamdată, minunat în calitatea provizorie de şef de stat.

Foto: Profimedia

Sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *