Irina Rimes se plictisește în izolare, așa că dă muzica la maximum. Vecinii i-au atras atenția!

Sâmbătă seara, vecinii Irinei Rimes au atenționat-o pe artistă pentru că, din apartamentul ei, se auzea foarte mare gălăgie, la o oră nepotrivită. Artista s-a scuzat pentru comportamentul ei, spunând că se plictisește în izolare.

Autoizolarea la domiciliu este o metodă eficient prin care putem opri răspândirea contaminării cu Covid-19, însă această metodă poate fi uneori destul de greu de respectat pentru fiecare dintre noi. Nici vedetele nu fac o excepție de la acest lucru, iar activitățile pe care le-au găsit pentru a combate plictiseala îi pot deranja pe ceilalți. Iată ce reclamație a primit Irina Rimes de la vecinii ei.

Click.ro a intrat în posesia unor mesaje pe care Irina Rimes le-a purtat cu o vecină de bloc care a fost deranjată de gălăgia care venea din apartamentul artistei. Vecina Irinei a publicat un mesaj pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera unde locuiește vedeta, explicând cât de greu le este copiilor să adoarmă din cauza muzicii date la volum maxim care se auzea din apartamentul Irinei Rimes.

Irina Rimes i-a răspuns într-un mod foarte frumos, cerându-și scuze pentru gălăgia pe care a făcut-o, explicând cât de greu i se pare să stea numai în casă și a încercat să se distreze alături de prietenii ei. Este cunoscut faptul că prietenele ei Raluka și Ana Baniciu locuiesc în același complex rezidențial ca si jurata de la Vocea României și zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele de socializare, unde au cântat și au ascultat muzică. 

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *