Un cercetător rus are interdicție în România. Urma să prezinte o lucrare care să dovedească originea slavă a dacilor

Lui A.I.Umnov-Denisov, un cercetător rus, i s-a interzis intrarea în România. El venise pentru a prezenta o lucrare care ar dovedi că dacii au origine slavă.

Cercetătorul a fost trimis înapoi în Rusia de pe Aeroportul Otopeni după ce venise în România pentru a-şi prezenta o serie de teze care susţin că limba română nu are nici o legătură cu limba latină.

Aceste teze sunt utilizate în mod constant de propaganda oficială rusă pentru a slăbi legătura dintre România şi Occident, potrivit G4Media. Umnov – Denisov urma să ţină o prelegere pe tema „Triburile dacilor: cine şi de unde sunt” la Centrul Rus de Ştiinţă şi Cultură, centru deschis în urma unui acord semnat în 2013 de fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean, în timpul guvernului Ponta. Mai mult, cercetătorul rus urma să ţină prelegeri şi la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” din Bucureşti şi Universitatea „Andrei Şaguna” din Constanţa, potrivit postării ambasadei Rusiei la Bucureşti. Tezele lui Umnov – Denisov sunt deja preluate în România de diferite site-uri care promovează propaganda rusă anti-occidentală.

sursa: adevarul.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *