Casa impresionantă a actriței Jennifer Aniston. A costat-o 21 milioane de dolari

Cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Friends”, Jennifer Aniston este una dintre cele mai iubite și bine plătite actrițe de la Hollywood și deține o casă impresionantă în Bel Air, în valoare de 21 milioane de dolari.

“Cuibuşorul ei de nebunii” are patru dormitoare, 6 băi şi jumătate, o cramă, piscină şi o casă a oaspeţilor. Şi, evident, vedere la ocean şi la oraş, cum altfel?! De trei luni de când Jen şi-a deschis cont pe Instagram, ea ne-a tot arătat frânturi din superba ei casă.

După ce cumpărase casa, arhitectul Frederick Fisher i-a renovat-o, dar stilul lui era prea minimalist pentru gustul ei, motiv pentru care Jen a apelat la designerul de interior Stephen Shadley pentru a o ajuta să-i transforme casa într-un cămin.

V-am spus cumva că uşa glisantă a băii vedetei se poate deschide complet, astfel încât să se poată ieşi direct din baie în gradina casei? Hm!… Oare pe cine a văzut actriţa plimbându-se agale prin grădină în dimineaţa de după SAG Awards, după ce a făcut o baie spumantă?…

L-a invitat cumva pe Brad Pitt acasă la ea după SAG Awards?…

Şi, că tot veni vorba despre “cuibuşorul de nebunii”, diva hollywoodiană ne-a arătat, în cursul zilei de luni, cum arăta “dimineaţa de după…” SAG Awards. Sau după noaptea petrecută cu fostul ei partener de viaţă, Brad Pitt. Pentru că, după ce au flirtat amândoi în văzul lumii în timpul ceremoniei de decernare a premiilor SAG, nu puţini au fost cei care au presupus că foştii soţi au rememorat împreună momentele fericite din trecut…

Cu alte cuvinte, e posibil să fi petrecut noaptea împreună, mai ales că Jennifer ne-a arătat o fotografie plină de înţeles – rochia vintage Dior, cu care a făcut senzaţie la eveniment, era aruncată aparent neglijent pe marginea căzii ei de marmură. Şi nu poate contesta nimeni senzualitatea imaginii atât de grăitoare!

sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *