Nadine, 43 de ani și o viață ca în filme

Prezentatoarea Tv, Nadine, a împlinit de curând 43 de ani. Astăzi se consideră o femeie fericită și împlinită, însă viața ei a fost una presărată cu multe drame.

A crescut la orfeliniat, şi-a pierdut sora, dar tot mai are puterea să zâmbească.

„43 de ani! Simt recunoştinţă şi bucurie că am ajuns şi eu să mă bucur de această vârsta. A fost bine la 20 de ani, dar jur că nu se compară cu frumuseţea vârstei de după 40. Nicicând nu m -am simţit mai bine în relaţie cu mine şi cu lumea în care trăiesc. Nu mi-aş ascunde vreodată vârsta, ba dimpotrivă. Anii pe care îi am sunt cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. La mulţi ani nouă!”, a fost mesajul postat de Nadine pe un site de socializare.

Nadine a avut o viaţă greu încercată, dar a reuşit să răzbată, iar astăzi are familia la care a visat întotdeauna, un soţ care o susţine necondiţionat şi un copil minunat.„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, povestea Nadine la Antena 3.

sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *