Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Vezi cine o înlocuiește

Celebra prezentatoare a principalului jurnal de știri Antena 1, Andreea Berecleanu, nu va mai lucra pentru postul TV a căreia imagine a fost atâția ani. Ea ar urma să fie înlocuită la pupitrul știrilor de Sandra Stoicescu, aflată, momentan, în concediu de maternitate.

După ani de zile la pupitrul Observatorului, Andreea Berecleanu pleacă din Antena 1. Se pare că informația este una concretă, iar mutarea va avea loc, fără niciun dubiu. Sandra Stoicescu urmează să preia ștafeta știrilor, potrivit libertatea.ro.

Deși s-a spus că motivul plecării Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul că știrista își dorește să aibă mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetică pe care o are, alături de soțul ei, realitatea este alta. Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renunțat la prezentatoare, iar înlocuitoarea ei este nimeni alta decât Sandra Stoicescu, varianta preferată de trust. Inițial s-a spus că Berecleanu va rămâne în prim plan cu știrile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevărul este că știrista rămâne fără proiect în televiziune.

Momentan, Sandra Stoicescu încă se află în concediu de maternitate, dar mutarea din Antenă se va realiza undeva la începutul lunii martie, atunci când Berecleanu va fi înlocuită de Stoicescu.

Berecleanu a intrat cu stângul în anul 2020


Încă de la începutul anului, Andreea Berecleanu a avut apariții tot mai rare la pupitrul Observatorului. În locul ei a moderat emisiunea știrista Octavia Geamănu, care acum trebuie să aștepte ca mutările din Antenă să se finalizeze, pentru a afla care sunt următorii pași ai carierei sale.

sursa: cancan.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *