Florin Petrescu, cunoscut și ca Axinte de la Vacanța Mare, audiat de DNA

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la ”Vacanța Mare”, a fost miercuri dimineață la DNA, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

Dosarul a fost deschis în urmă cu 8 ani, iar acum Florin Petrescu a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință schimbarea procurorului.

La ieșirea de la DNA, Forin Petrescu a spus că are calitatea de inculpat, în timp ce Dan Diaconescu și fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, au calitatea de martori.

Petrescu este acuzat că ar fi luat câteva mii de euro de la managerul unui spital, ca să intervină pe lângă Dan Diaconescu, pentru ca acesta din urmă să nu denigreze activitatea unităţii sanitare. „Nimic. Am vrut să ajut. L-am ajutat pe Secureanu să se întâlnească cu Dan Diaconescu și să sponsorizeze OTV-ul”, a declarat Florin Petrescu.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *