Andreea Marin, mamă adoptivă de la distanță. Are un băiețel din China și o fetiță din Kenya

Andreea Marin, recunoscută pentru implicarea ei în campaniile și asociațiile care luptă pentru drepturile omului, a adoptat doi copii: un băiețel din China și o fetiță din Kenya.

Andreea Marin, așa cum suntem obișnuiți deja, ține foarte mult la gesturile caritabile, dat fiind faptul că deseori participă în organizarea multor evenimente de acest fel. Puțin știu, însă, că iubirea ei față de semeni a mers atât de departe, încât să adopte doi copii.

În urmă cu zece ani, fosta prezentatoare TV a adoptat doi copii din Africa și Asia. Pe vremea când era ambasador UNICEF a fost în vizită în Africa , acolo unde s-a îndrăgostit de o fetiță din Kenya. Impresionată, desigur, de situația în care copila trăia, vedeta a decis atunci să o înfieze la distanță.

Gestul său impresionant a continuat cu cel de-al doilea copil. De această dată, Andreea Marin a fost vrăjită de un băiețel din China. Vedeta le-a oferit celor doi acces la educație și datorită contribuției ei, dar și a altor oameni, aceștia au crescut mari și duc o viață fără lipsuri.

„Sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a declarat Andreea Marin, potrivit Libertatea.

În prezent, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin sunt majori, iar viața lor s-a schimbat complet.

sursa: cancan.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *