Pamela Anderson a divorțat după 12 zile

Pamela Anderson, unul dintre sex simbolurile de la Hollywood, s-a recăsătorit cu Jon Peters. Ceremonia a avut loc în Malibu, însă se pare că cei doi și-au dat seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

Cei doi s-au despărțit după 12 zile de mariaj. „Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru în timp ce ne luăm puțin timp departe unul de celălalt pentru a reevalua ce ne dorim de la viață și de la noi. Viața este o călătorie și dragostea un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie și să ne încredem în proces.”, a dezvăluit Pamela Anderson.

„Pamela și-a dorit o pauză pentru a se gândi mai mult la asta.”, a adăugat o sursă pentru cei de la HollywoodLife.

Veștile vin după câteva zile după ce au anunțat că s-au căsătorit printr-o ceremonie discretă în Malibu, unde au participat câțiva membri ai familiei, cum ar fi copiii ei pe care îi are cu Tommy Lee, Brandon și Dylan, alături de fiicele lui Jon și fosta lui soție.

Deși mariajul părea surprinzător, Pamela și John au mai fost împreună în 1980, când ea se muta la Los Angeles din Canada. Aceștia au rămas buni prieteni de-a lungul anilor.

Pamela Anderson și Jon Peters s-au despărțit după 12 zile de mariaj
Această căsnicie era a cincea pentru Pamela și a fost și cea mai scurtă. Mariajul ei cu Kid Rock a durat doar câteva luni, primul cu Rick Salomon din 2007, însă a fost anulat după mai puțin de un an, iar al doilea din 2014 până în 2015. Cea mai lungă căsnicie a sa a fost cu Tommy Lee, ce a durat din 1995 până în 1998. Cei doi au împreuă doi băieți.

Cât despre Jon, el a mai fost căsătorit cu Lesley-Anne Warren și Christine Warren și a format un cuplu timp de 12 ani cu Barbra Streisand.

„Fete frumoase sunt peste tot, aș fi putut alege, dar de 35 de ani o doream doar pe Pamela. Ea mă inspiră. Eu o protejez și o tratez așa cum merită.”, a dezvăluit Jon imediat după nuntă.

Nici Pamela nu s-a lăsat mai prejos și a vrut să spună câteva cuvinte despre proaspătul ei soț. „El a fost aici mereu. Niciodată nu m-a dezamăgit, sunt gata acum și este și el pregătit.”, a scris vedeta.

Chiar după nuntă, aceasta a postat o poză superbă ce îi înfățișa împreună. Deși păreau extrem de fericiți, se pare că mariajul lor nu a rezistat.

sursa: verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *