Anna Kournikova și Enrique Iglesias îl așteaptă pe cel de-al treilea copil.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la nivel mondial, tenismena Anna Kournikova și artistul Enrique Iglesias, vor mai avea un copil. Cel de-al treilea membru al familiei se va naște în 2020.

Cântăreţul Enrique Iglesias (44 de ani) va deveni tătic pentru a treia a treia oară. Partenera sa de viaţă, fosta tenismană Anna Kournikova, este gravidă iar, la 38 de ani. Revista spaniolă „Hola” a descoperit-o pe rusoaica blondă cu o burtică destul de mare, pe o șalupă în Miami. Atât ea, cât și Enrique Iglesias, păstrează secretul, ca și în cazul gemenilor de doi ani. Însă mama cântăreţului, Isabel Preysler (68 de ani), a confirmat că va deveni din nou bunică. Anna şi Enrique au fost fotografiaţi în timp ce se plimbau cu şalupa pe canalele de la Miami. Ea este însărcinată într-o fază avansată. Jurnaliştii de la revista „Hola” apreciază că ar putea să nască la sfârşitul iernii sau la începutul primăverii.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au deja doi copii


Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias şi fosta tenismană rusă Anna Kournikova mai au doi copii gemeni, un băieţel, Nicolás, şi o fetiţă, Lucy. în vârstă de doi ani. În 2017, cuplul a reuşit să ascundă complet de presă sarcina până ce micuţii au venit pe lume. Tot revista spaniolă „Hola” a fost cea care a confirmat ştirea naşterii gemenilor. Asta la puţin timp după ce au venit pe lume. Mama lui Enrique este în al nouălea cer de fericire pentru că va deveni din nou bunică. Copilul Annei şi al lui Enrique va fi al cincilea nepot al său. Ceilalţi nepoţi sunt: Alejandro şi Sofía, copiii lui Chábeli Iglesias şi ai lui Christian Altaba, gemenii Nicolás şi Lucy, ai lui Enrique Iglesias şi ai Annei Kournikova, şi Miguel Verdasco, fiul Anei Boyer şi al tenismanului Fernando Verdasco. Enrique Iglesias, care va deveni tătic a treia oară, este împreună cu Anna Kournikova, care este gravidă iar, la 38 de ani, sunt împreună din 2001 şi au averea comună de 135 de milioane de dolari.

sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *