Mădălina Ghenea, fermecătoare pe străzile din Milano

Mădălina Ghenea a fost surprinsă într-o dimineață răcoroasă plimbându-se pe străzile din Milano. Actrița purta o ținută formată din haină de blană, cizme lungi și accesorizată cu o geantă într-o nuanță roz pudrat. Ea părea extrem de amuzată de mesajele primite pe telefonul ei.

Recent, știrile privind noua relației a frumoasei șatene au luat cu asalt internetul. Actrița și Leonardo Maria Del Vecchio au fost surprinși într-un magazin din St. Moritz, iar imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii. Leonardo este fiul fondatorului Luxottica, cel mai bogat om din Italia în 2019, potrivit Forbes.

Se pare că ei sunt împreună de câteva luni, dar clopotele de nuntă se pot auzi mai repede decât ne-am aștepta, conform B1.

Înainte de a trăi această frumoasă poveste de dragoste, Madălina a format un cuplu cu Vito Schnabel, proprietarul unei celebre galerii ce îi poartă numele. Totuși, relația lor nu a durat. Nu de multe ori, frumoasa româncă povestea că s-a lovit de multe obstacole atunci când a iubit, dar nu a rămas niciodată prinsă într-o idilă care nu mai mergea.

Mădălina are împreună cu Matei Stratan o minunată fetiță. Înainte de acesta, frumoasa noastră româncă a avut relații cu staruri consacrate de la Hollywood, cum ar fi Gerard Butler și Leonardo DiCaprio.

sursa: verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *