Margherita de la Clejan și-a ridicat toți vecinii în cap

Margherita, fiica cunoscutului cuplu de muzică de petrecere Viorica și Ioniță din Clejani, nu este prea dorită de vecinii de la bloc. Se pare că aceasta îi deranjează print-un comportament inadecvat. A fost sesizată și Poliția.

Margherita de la Clejani și-a pus vecinii în cap de când s-a mutat singură într-un cartier rezidențial dintr-o zonă centrală a Bucureștiului. Ar fi mai multe motive care i-au făcut pe locatarii blocului să-și piardă răbdarea, iar fiica Clejanilor a fost deja ”amenințată” prin tot felul de mesaje lipite prin scara imobilului.

Din primele informații (cum ar spune anchetatorii), se pare că e Margherita este foarte activă pe timpul noapții, iar zgomotele care se aud din apartamentul ei sunt cele care deranjează poate cel mai mult. De asemenea, pagina de Facebook a asociației este plină de reclamațiile vecinilor, iar Poliția ar fi chemată frecvent din cauza gălăgiei.

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă„, au declarat oamenii din blocul în care locuiește Margherita.

Mai mult decât atât, pentru că este și des plecată de acasă, iar patrupedul ei stă singur închis în casă și latră de dorul stăpânei în toiul nopții, unul dintre vecini a chemat zilele trecute Poliția.

„Atunci când vrei să te odihnești nu se poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția„, a mai spus un vecin de-al artistei.

sursa: ciao.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *