Vedetele de la Hollywood și filmele deocheate în care au jucat. Printre ele, Matt LeBlanc

Nume sonore de la Hollywood au un istoric cinematografic de care nu se mândresc. Unii au jucat în filme porno, alții au filmat videoclipuri deocheate.

Înainte de a se face remarcat în rolul lui Joey din serialul “Friends” , Matt LeBlanc a jucat în popularul serial pentru adulţi „Red Shoe Diaries”. Într-un episod al seriei, personajul său are relaţii intime într-un lift.

La 19 ani, Cameron Diaz a apărut pentru prima dată complet dezbrăcată într-un videoclip provocator numit „Ea nu este înger”. Blonda l-a dat în judecată pe creatorul materialului, care ajunsese să o şantajeze. Totuşi, spre deliciul multor fani, videoclipul a ajuns pe Internet.

Jackie Chan nu a jucat întotdeauna în filme de acţiune şi comedie. În 1975, actorul apare într-o producţie pentru adulţi, „All in the family”.

David Duchovny nu a întruchipat întotdeauna personaje serioase. Înainte de a cunoaşte celebritatea cu rolul agentului Mulder în „Dosarele X”, el a apărut în seria „Red Shoe Diaries”, ca şi Matt Leblanc.

Sylvester Stallone a devenit cunoscut datorită seriei „Rocky”, însă şi-a făcut debutul într-un film pentru adulţi, „The Party at Kitty and Stud’s’’. El a spus că în acel moment nu avea practic un adăpost şi că sărăcia l-a obligat să facă acest lucru.

Helen Mirren este la ora actuală una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume. Ea a jucat în 1979 în filmul „Caligula”, o epopee despre romani ce avea să fie interzisă pentru scenariul său controversat.

sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *