Botezatu și iubitul său se vor căsători la finalul lui 2019

Răzvan Botezatu a dezvăluit, în sfârșit, cine este iubitul lui și a anunțat, de asemenea, căr vor face nunta la sfârșitul acestui an.

Acesta trăiește o adevărată poveste de dragoste și spune că e mai fericit ca niciodată. Relația pe care a construit-o alături de iubitul lui este una puternică și care se îndreaptă spre căsătorie.

Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu!


”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”, a spus Răzvan Botezatu în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Câteva zile petrecute împreună acasă, alături de iubitul lui, l-au convins pe Răzvan Botezatu că ar fi cazul să facă acest pas. ”Da, ne vom căsători. Chiar anul acesta, nu la anul. Vom face acest pas, vom vedea ce se va întâmpla apoi între noi.

Cei doi se vor căsători în ultimele zile din 2019


Vom face pasul din punct de vedere legal, în Germania nu este foarte complicat și, oricum, avem suficienți prieteni comuni care au făcut deja acest lucru.

Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

sursa: cancan.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *