Oana Roman își vinde rochiile ca să-și plătească datoriile

Oana Roman are datorii pe care se chinuiește să și le achite. Din acest motiv, vedeta a luat o decizie: s-a hotărât să-și vândă hainele, pentru a strânge banii necesari.

Cu siguranță Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. După ce s-a despărțit de soț, iată că acum a ajuns să-și vândă hainele ca să scape de datorii!

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat recent că nu mai formează un cuplu, certurile dintre cei doi fiind iscate inclusiv de problema banilor, problemă resimțită tot mai mult în ultima vreme.

Drept dovadă, Oana a recurs la un gest radical, acela de a-și vinde din rochii pentru a mai putea achita din datorii.

„Am datorii, asta e. Am cheltuit mult și cu amenajarea casei. De aia muncesc zi și noapte, nu e așa ușor”, a declarat Oana pentru Click!

Oana Roman a pozat în lenjerie intimă


Vedeta a declanșat o adevărată isterie în mediul online după ce a pozat doar în lenjerie intimă alături de Vica Blochina, pentru o campanie publicitară la lenjerii de pat, afacere din care fosta amantă a lui Victor Pițurcă face bani frumoși. A fost primul pictorial al mezinei lui Petre Roman într-o ipostază considerată de unii fani mai mult indecentă decât sexy.

Oana a fost făcută cu ou și cu oțet, iar unul dintre reproșuri a fost acela că nu a slăbit atât de tare, încât să-și permită o ședință foto atât de sexy. Sătulă de critici, Oana a răbufnit: ”Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată. E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a declarat Oana pentru Click!

Sursa: ciao.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *