Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de Crăciun

Jennifer Aniston organizează anual o petrecere de Crăciun, iar anul acesta l-a invitat și pe fostul ei soț, Brad Pitt, de care a divorțat în 2005.

Cei de la People susţin că foştii soţi au reluat la un moment dat legătura şi au acum o amiciţie de toată lauda. Din căte ştim noi, cAniston a fost cea care a făcut primul pas după divorţul ei de Justin Theroux şi după despărţirea lui Pitt de Angelina Jolie. Ea l-a invitat pe Brad la ziua ei de naştere, în februarie, când a împlinit 50 de ani, şi, de-atunci, cele două staruri hollywoodiene au mai vorbit de câteva ori şi chiar au o atitudine cât se poate de prietenoasă unul cu altul.

Jennifer a invitat un număr impresionant de A-listeri, weekendul acesta, printre care Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Jimmy Kimmel, însă Brad a fost cel care a atras cel mai mult atenţia presei internaţionale, care a relatat ştirea.

Cei doi foşti parteneri de viaţă au acum o relaţie foarte frumoasă, de prietenie, după divorţurile lor de Angelina Jolie şi, respectiv, Justin Theroux. “Aniston l-a pus pe Pitt pe lista invitaţilor de săptămâni bune, iar Brad s-a întâmplat să fie în oraş şi, drept urmare, a venit la petrecerea aniversară a actriţei”, a explicat o sursă care a fost situaţia la începutul anului, înainte de ziua de naştere a lui Jen.

Cei doi actori n-au petrecut mult timp împreună la petrecerea aniversară a lui Aniston din februarie, dar invitaţii i-au văzut pe foştii soţi Aniston-Pitt îmbrăţişându-se la un moment dat.

“Relaţia lor a evoluat mult de la divorţ şi plănuiesc amândoi să rămână prieteni pe viaţă”, declară un apropiat de-ai foştilor soţi. “Nu există resentimente între ei. Îşi dau seama că de fiecare dată când sunt zăriţi împreună, lumea presupune că sunt din nou împreună. El a venit singur şi s-a alăturat petrecerii pe nesimţite. Au fost luate multe măsuri de securitate la acea petrecere, lumea n-a putut posta nimic pe social media din tot ceea ce s-a petrecut acolo, ci doar s-au simţit cu toţii bine împreună”, a completat sursa.

Jennifer şi Brad au luat prima dată legătura în mai 2016, după ce Aniston o pierduse pe mama sa, Nancy Dow, şi cu patru luni înainte ca Pitt să se despartă de Angelina. “Brad a contactat-o pe Jen după moartea mamei ei, iar ea a fost înduioşată de gestul lui”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Când Brad s-a despărţit de Jolie şi a început cruntul război pe custodia copiilor lor, Jennifer l-a sunat pe Pitt pentru a-l sprijini moral şi-a se oferi să devină martor la tribunal, unde se dădea lupta pentru costodia celor şase minori Jolie-Pitt.

Nu-i de mirare că fanii fostului cuplu speră din nou ca cele două staruri să redevină o pereche! Totuşi, Brad a infirmat, încă din mai, zvonurile că ceva mai mult decât o simplă prietenie se înfiripă între el şi Aniston. “O, Doamne Dumnezeule!”, a şi sărit el să infirme zvonurile atunci când a fost întrebat de un fotograf dacă s-a împăcat cu fosta lui soţie şi sunt din nou împreună!

Sursa: okmagazine.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *