Casa designerului Alexandru Ciucu și a Alinei Sorescu a fost spartă de hoți

În pragul Sărbătorilor de iarnă, casa soților Alina Sorescu (33 de ani) și Alexandru Ciucu (43 de ani) a fost călcată de hoți. Locuința în care cei doi s-au mutat de doi-trei ani și care valorează 500.000 de euro a primit o vizită nedorită noaptea trecută. Din fericire, designerul Casei Regale, soția sa și cele două fetițe ale lor au scăpat doar cu sperietura, însă din vilă au dispărut câteva obiecte.

Alex Ciucu le-a povestit prietenilor de pe rețelele sociale despre spaima prin care a trecut. Fericit că el și familia sau sunt în regulă, designerul a avut puterea de a aprecia promptitudinea forțelor de ordine venite să adune dovezi. De asemenea, soțul Alinei Sorescu a și realizat câteva instantanee pentru a arăta ce a dispărut din casă: trei tablouri cu mare valoare sentimentală pentru familie.

„Am trăit neplacuta experiență de a fi vizitați de hoți în noaptea trecută. Din fericire, suntem toți vii și nevătămați. La prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care țineam foarte mult, fiind pictate de o artistă foarte talentată și o apropiată a familiei. Sentimentul că te poți întâlni (tu sau, și mai grav, copilul tău) cu un răufăcător în propria casă lasă urme sufletești foarte adânci. Sunt recunoscator Poliției Voluntari, care a fost foarte promptă până acum. Primul echipaj a ajuns în aproximativ 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo ora și cei de la Criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, amprente, fotografii, etc. Toți mi s-au părut foarte amabili, profesioniști și, poate cel mai important, OAMENI. Pun mai jos câteva poze de la locul faptei (care mi se par desprinse din filme), dar și poze cu tablourile furate. În caz că le vedeți pe undeva (pe net, galerie de artă, colecție privată etc), să știți că sunt ale noastre. Dacă se mai întamplă ceva notabil, vă anunț. P.S. Pentru alți eventuali hoți, nu ținem nici bani și nici bijuterii de valoare în casă”, a scris Alexandru Ciucu pe Facebook, acolo unde a și publicat c\teva fotografii de la locul infracțiunii.

Sursa: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *