Emisiunea „Bravo, ai stil!” revine pe micul ecran

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” vor fi încântați să afle că emisiunea lor preferată va fi din nou difuzată pe micul ecran.

„Bravo, ai stil” este o emisiune ce a inspirat o țară întreagă privind eleganța, atitutinea și frumusețea. Acum, show-ul o să aducă în fața telespectatorilor o nouă generație de concurente ce sunt pregătite să cucerească inimile fanilor. De data aceasta, încă o surpriză este oferită de show-ul consacrat, noul sezon numindu-se „Bravo, ai stil! – Celebrities”.

Selecția concurentelor este surprinzătoare, căci fiecare este cunoscută deja publicului larg. Acestea și-au exersat calitătile privind styling-ul și interacțiunea cu fanii, iar competiția va fi foarte strânsă.

Concurentele sunt îndrăznețe și foarte bine pregătite și așteaptă cu nerăbdare să între în bătălia stilului, iar jurizarea lor va fi o adevărată provocare.

Ilinca Vandici a discutat pentru prima oară despre revenirea emisiunii, fiind pregătită să se reîntoarcă ca și prezentatoare pentru a fi alături de concurente, conform Libertatea.

„Mi-a fost foarte dor de Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a spus Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! a fost un adevărat fenomen de-a lungul a cinci sezoane, prezentând o adevărată bătălie a stilului și adunând mii de fani. Emisiunea este un adevărat spectacol și nu încetează să uimească prin creativitate și dezvoltarea unei comunități social media.

Sursa: verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *