Bicarbonatul de sodiu, soluția ideală pentru a curăța suprafețele din bucătărie și baie

Înainte de sărbători, toată lumea face și o curățenie generală prin casă. Dacă nu doriți să folosiți substanțe chimice, mai ales în bucătărie, dar și să faceți economii în bugetul familiei, folosiți bicarbonatul de sodiu.

Cea mai mare problemă a bucătăriilor rămâne mereu grăsimea care se poate pune în orice colţ, mai ales pe dulapuri. Sigur că vi se pare foarte greu să le curăţaţi mereu, însă ar fi bine să faceţi acest lucru cât mai des pentru a nu vă îngreuna muncă.

Iată şi o soluţie foarte eficientă cu care veţi scăpa de problema grăsimii, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. 

Pentru a prepară această soluţie aveţi nevoie de:

  • 1 lingură cu bicarbonat de sodiu 
  • o jumătate de lingură cu detergent de vase
  • o jumătate de lingură cu apă

Amestecaţi bine aceste ingredinte până se va face o pastă, apoi luaţi o lavetă şi aplicaţi soluţia pe zonele cu cele mai mari probleme, frecând bine suprafaţa, notează secretele.com. Amestecul vă este foarte util şi pentru a curăţa baia.

Sursa: clickpentrufemei.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *