Fergie a divorțat după 10 ani de căsătorie

Cunoscuta cântăreață Fergie, care are un băiețel de 6 ani, a divorțat recent de soțul cu care a fost căsătorită timp de 10 ani.

Fergie și Josh Duhamel erau despărțiți încă de acum doi ani, însă abia recent au divorțat oficial. Artista a fost cea care a depus prima actele de divorț în luna mai a acestui an.

Cei doi foști soți s-au logodit în 2007, iar în 2009 s-au căsătorit! După ce s-a separat de mama fiului său, Duhamel a mai avut relații cu actrița Eiza Gonzalez și cu modelul și omul de televiziune Audra Mari, fostă Miss World America în 2016.

Deși au divorțat, Fergie și Josh Duhamel au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

„Nu mai am 30 de ani. Am 45. Vreau să am mai mulți copii în anii care vin. Totul se rezumă la a găsi pe cineva suficient de tânără să aibă copii. Nu vreau să fac doar sex. Nu așa sunt eu. Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie”, mărturisea bărbatul după despărțirea de Fergie.

Sursa: Verdict.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *