Elena Udrea face piața. Cum a fost surprinsă recent?

Nu-i mai arde de politică, în schimb e foarte preocupată de treburile gospodăreşti. Elena Udrea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! în timp ce făcea târguielile pentru acasă. Îmbrăcată sexy şi cu o geantă de 5.000 de euro pe braţ, fosta politiciană a făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume. Şi-a cumpărat mere, struguri, dar i-a fost poftă şi de fructe exotice, precum kaki şi mango, pe care le mânca în Costa Rica. Să îi fie oare dor de ţara care a găzduit-o?

Abia scăpată de problemele cu justiţia, Elena Udrea a răsuflat uşurată şi îşi trăieşte viaţa liniştită, alături de cele mai importante fiinţe din viaţa ei: fiica, mama şi logodnicul ei! De la taioarele elegante în care apărea pe holurile parlamentului, doamna Udrea a trecut la ţinute mai comode, dar fără să renunţe la cochetărie. Fotoreporterii Click! au surprins-o în piaţa Băneasa din nordul Capitalei, într-o ţinută lejeră: o pereche de blugi, cu ghete roşii, o vestă din blană şi cu o poşetă pe umăr de 5.000 de euro. Udrea s-a îndreptat spre tarabele cu fructe şi legume.

Mai întâi a analizat marfa, s-a mai informat la precupeţi de origine şi prospeţimea produselor, apoi a cerut să îi pună într-o punguţă mai multe legume. Printe fructele cumpărate s-au numărat şi unele mai exotice faţă de cele cu care este învăţat consumatorul român, gen Kaki sau sau pomello, pentru că perioada petrecută în Costa Rica i-a diversificat gusturile. Probabil că i s-a făcut dor de ţara în care a fugit când era cercetată în dosarul ”Gala Bute”. Elena chiar a testat din plin calitatea fructelor, mirosindu-le şi pipăindu-le.
După ce şi-a umplut sacoşele cu mere, banane, portocale şi chiar vinete, blondina s-a grăbit să plătească şi să ajungă la maşină. După grimasa ei, se pare că vestuţa din blăniţă nu i-a prea ţinut de cald.

Sursa articol: click.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *