Câte operații estetice are Daniela Gyorfi?

Prezentă într-un platou de televiziune, Daniela Gyorfi a mărturisit câte operatii estetice și-a făcut până acum. Dezvăluirile despre intervențiile făcute de medicul estetician au venit la scurt timp după ce a fost criticată de mulți dintre fani când și-a pus o poză realizată de aproape.

Pentru vârsta de 51 de ani, Daniela Gyorfi arată foarte bine, însă atunci când ești în lumina reflectoarelor este normal să fi și judecat. Cântăreața de muzică de petrecere a decis că este momentul să spună tot adevărul referitor la intervențiile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. „Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

Drama copilăriei Danielei Gyorfi

Daniela Gyorfi a trecut prin momente grele în copilărie. Atunci când avea numai 10 ani, mama ei a rămas paralizată, un eveniment dureros care i-a schimbat total viața. Fiind un simplu copil, trebuia să aibă grijă de școală, de ea, dar și de mama ei. Deși nu a fost ușor, artista a perseverat, iar asta a transformat-o în omul care este astăzi.

„De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde. (…) Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună”, declara Daniela Gyorfi, pentru Antena Stars.

Daniela Gyorfi a devenit mamă pentru prima dată în 2011

Celebra interpretă a născut-o pe fiica ei pe cand avea 42 de ani.  Maria a venit pe lume pe 16 februarie 2011, în urma unei operații de cezariană la o clinică privată din Capitală. Ea avea greutatea de 2,640 kilograme și înălțimea de 48 de centimetri. Fiica Danielei Gyorfi a venit cu o săptămână mai devreme decât era programată. Partenerul artistei este  impresarul George Tal, care mai are încă trei copii din relațiile sale anterioare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *