Miley Cyrus, secretele din spatele abdomenului ei perfect

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, are un abdomen perfect, bine sculptat pe care și-l menține cu un stil de viață cât mai echilibrat, din care fac parte o dietă bazată pe vegetale și exerciții fizice regulate.

Chiar dacă viața ei este tumultoasă, cu concerte, multe despărțiri și împăcări, Miley Cyrus acordă prioritate sportului și alimentației.

Actrița și cântăreața de 26 de ani a fost lăudata pe Instagram și de fostul ei soț, Liam Hemsworth, care a postat o poză cu ea în crop top cu textul „Abdomen ca al unei țestoase ninja“. Judecând după faptul că fotografia are peste 1.300.000 de aprecieri, e clar că abdomenul lui Miley este demn de dat exemplu.

Chiar dacă nu îi place să dezvăluie prea multe lucruri despre dieta ei, cei de la womenshealth.co.au au depistat trei dintre secretele lui Miley:

1. Este pasionata de yoga. Miley Cyrus practică yoga Ashtanga de 6 ori pe săptămână. Acesta este un stil de yoga foarte solicitant, care întărește abdomenul și mărește flexibilitatea. Ea postează adesea fotografii pe Instagram în care apare în posturi dificile și neobișnuite. Susține că această practică riguroasă o ajută să-și mențină echilibrul mental și emoțional.

2. Practica cu regularitate pilates.  Pe lângă yoga, Miley este un mare fan al exercițiilor Pilates. Iubește atât de mult aceste exerciții, încât și-a făcut o sala de antrenamente acasă ca să exerseze cu ajutorul unui antrenor personal. „Fac cel puțin o jumătate de oră de exerciții pilates, care presupun nu doar să te concentrezi pe întărirea musculaturii abdominale, ci să o retragi cât mai mult către coloana vertebrală”, explică Miley Cyrus.

3. Urmează o dieta vegană foarte strictă. Fiind o mare iubitoare de animale, Miley a renunțat la carne, pește, lactate, ouă, miere de albine, adică la orice produs de origine animală. S-a declarat de multe ori o vegană strictă și nu pare să se abată prea curând de la acest drum. Poate și dieta o ajută să rămână într-o formă fizică de invidiat!

Sursă articol: andreearaicu.ro

Sursă foto: Instagram

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *