La aproape 50 de ani, Loredana Groza este o femeie fără inhibiții. Vezi cum a apărut la Neatza cu Răvzan și Dani

Deși e criticată de o parte dintre prietenii săi virtuali cu privire la ținutele extrem de decoltate pe care le-a abordat în ultima perioadă, se pare că Loredana își exploatează din ce în ce mai mult latura sexy.

În ultima perioadă, Loredana Groza pare complet lipsită de inhibiții, având în vedere că alege unele dintre cele mai decoltate ținute pentru aparițiile sale publice.

Loredana, decolteu amețitor în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”
Încă de când Lori s-a confruntat cu un val de critici din partea fanilor ei cu privire la unul dintre outfit-urile sale, primul care a și dat startul de altfel acestor apariții sexy, purtat pentru o serată caritabilă, artista vrea să le dea peste nas cârcotașilor plusând la acest capitol.

Astfel, după ce a bifat o apariție cu un decolteu amețitor în noul videoclip al ei și al trupei Voltaj, aceasta s-a prezentat și în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” tot în aceeași formulă, semn că acest tip de ținută a devenit una dintre favoritele artistei.

Loredana Groza a început săptămâna în forță, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, unde a fost prezentă pentru a promova noua piesă alături de Voltaj, „Dependența mea”. Și de această dată, interpreta a surprins cu ținuta aleasă. Chiar dacă vedeta are aproape 50 de ani, aceasta nu se teme să își pună în valoare atuurile fizice, în ciuda celor care îi caracterizează aceste apariții ca fiind unele vulgare. Aceștia susțin că Lori ar fi apelat și la estetician în zona bustului, însă ea neagă acest lucru.

Loredana Groza pune accent pe decolteu în ultima vreme. După „Gala din inimă pentru viitor”, din urmă cu două săptămâni, la care a făcut furori într-o rochie neagră cu vedere la sâni, artista mai punctează o apariţie de infarct. Este vorba despre cea de la filmările „Dependenţa mea”, cel mai nou clip al ei în care a purtat o ţinută formată dintr-un corset extrem de decolat cu mâneci din dantelă şi plasă în partea de jos.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *