După divorțul de Ion Țiriac Jr., Ileana Lazariuc și-a schimbat lookul

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au anunțat la începutul lunii octombrie că mariajul lor s-a încheiat, prin divorț, încă de acum doi ani.

Despre Ion Țiriac Jr. se zvoneşte că şi-ar fi refăcut viaţa cu tenismena Sorana Cîrstea. În schimb, fosta lui parteneră, Ileana Lazariuc, nu s-a afişat momentan cu un alt bărbat şi se distrează în vacanţe.

Fosta soţie a milionarului a fost plecată în Dubai, acolo unde s-a întâlnit cu prietena ei bună, Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea.

Cele două s-au distrat de minune şi au postat mai multe imagini pe Instagram. Ileana Lazariuc și-a afișat bustul generos, în toată splendoarea lui, într-o rochie super decoltată.

Mai mult de atât, aceasta şi-a schimbat look-ul de când este, oficial, o femeie singură. Ileana Lazariuc s-a tuns mai scurt: ‘În sfârşit pot să spun «Păr scurt, nu-mi pasă»’.

Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac şi-au anunțat divorțul pe rețelele de socializare.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.’, este declarația comună a celor doi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *