Dieta în funcție de grupa sanguină. Tu știi ce să mănânci în funcție de grupa ta de sânge?

Dieta în funcţie de grupa sanguină te ajută să duci un stil de viață sănătos și nu are ca scop neapărat eliminarea kilogramelor în plus. În funcţie de componenţa sângelui, fiecare persoană reacţionează diferit la lectine, o clasă de proteine ce se găseşte în majoritatea alimentelor.

Tot felul de asocieri alimentare ne sunt recomandate, dar nu există o dietă care să funcţioneze pentru toată lumea. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că anumite alimente pot provoca inflamaţii, pot agrava anumite boli, pot genera o stare continuă de oboseală, tulburări de digestie şi obezitate Dieta în funcție de grupa sanguină a devenit cunoscută odată cu lansarea cărtii lui Peter D’Adamo, „Eat Right 4 Your Type” / „Alimentația adecvata celor 4 grupe sanguine”.

Potrivit statisticilor efectuate de medicul Peter J. D’Adamo, un naturopat şi expert în alimentaţia bazată pe grupa sanguină, 8 din 10 persoane care îşi schimbă regimul ţinând cont de chimia sângelui raportează o îmbunătăţire a stării generale de sănătate.

Ce să mănânci în funcție de grupa sanguină

Alimente recomandate pentru grupa de sânge O. Aceste persoane au nevoie de multe proteine, să limiteze pe cât posibil produsele care au pe lista de ingrediente grâul (carbohidraţii), să facă sport în mod constant, cu greutăţi.

Alimente recomandate pentru grupa de sânge A2. Persoanelor din această grupă, li se recomandă să reducă grăsimile din alimentaţie, să se bazeze mai mult pe legume – fructe, să reducă substanţial carnea roşie (sau să o elimine complet), de asemenea, să reducă lactatele. În ceea ce priveşte mişcarea, sporturile ideale sunt cele uşoare, precum yoga sau golful.

Alimente recomandate pentru grupa de sânge B3. Alimentaţia lor ar trebui să fie bogată în carne roşie, peşte, fructe de mare şi lactate. Este de evitat carnea de pui, deoarece produce o reacţie toxică foarte puternică în combinaţie cu sângele lor.

Alimente recomandate pentru grupa de sânge AB4. Dieta ideală îmbină stilurile vegetarian şi carnivor-moderat și li se permit peşte şi lactate.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *