Adrian Mutu se bucură din plin de viața lui în Emirate

„Briliantul” cum a fost poreclit Adrian Mutu duce o viață perfectă în Emirate, acolo unde este antrenorul echipei de fotbal Al Wahda U21.

Trupa lui Mutu a adunat maximum de puncte în primele 4 etape. Mai mult decât atât, elevii lui Adi au și un golaveraj foarte bun, cu șapte goluri marcate și niciunul primit.

GSP l-a contactat pe tehnicianul român, iar acesta a detaliat munca sa de la Al Wahda: „Cei de aici vor de la mine să produc jucători pentru echipa mare. De când am venit, am dat zece jucători la prima echipă. Toți au debutat de-a lungului sezonului trecut și a acestor patru partide din stagiunea curentă. În momentul ăsta am cinci jucători convocați la echipa națională olimpică U23 și patru fotbaliști la U19. Asta nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului”.

29 de meciuri a adunat Mutu pe banca celor de la Al Wahda U21, având 19 victorii, 7 remize și 3 înfrângeri

„Câștig foarte bine. Mult peste ce e în România. În comparație cu antrenorii din Liga 1 aș fi pe locul 2 acum. Eu am plecat din România pentru că vreau să învăț această meserie. Și vreau să o învăț foarte bine pentru că mi-am propus să ajung la un nivel mai înalt decât unde sunt eu acum sau Liga 1 din România”
Adrian Mutu, antrenor Al Wahda U21, la „Prietenii lui Ovidiu”

„Șeicul nu se bagă la echipă, în schimb, îți oferă totul. Sunt condiții bune. Top, super! Baza echipei are opt terenuri, hotel, balon, teren de handbal, volei, baschet. Au condiții de nota 10. Baza e în mijlocul deșertului, dar e cu totul altceva, e ceva extraordinar”
Adrian Mutu, antrenor Al Wahda U21, la „Prietenii lui Ovidiu”

A FOST DORIT DE BOTOȘANI ȘI FC ARGEȘ


Mutu a fost aproape să revină în România în urmă cu câteva săptămâni. Conform surselor GSP, „Briliantul” a fost căutat de FC Botoșani din prima ligă și FC Argeș din liga secundă, dar fostul mare atacant al naționalei a preferat să rămână în spațiul arab, acolo unde câștigă mult mai bine decât nivelul din România și este foarte bine văzut de conducerea celor de la Al Wahda.

Sura: gsp.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *