Gabriela Firea a fost nașa de botez a fiicei Alessandrei Stoicescu. Vezi cine s-a mai numărat printre invitați

În weekendul care tocmai a trecut, cunoscuta prezentatoare Alessandra Stoicescu și-a creștinat fiica. Nașa de botez a fost nimeni alta decât Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Zi mare în familia Alessandrei Stoicescu sâmbătă, 19 octombrie, atunci când fetița ei, micuța Sara, a fost creștinată. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Capitală, iar Sandra și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au fost vizibil emoționați în cadrul evenimentului special din familia lor. Întreaga atmosferă a fost pregătită în cel mai mic detaliu, iar biserica a fost umplută cu orhidee albe.

Prezentatoarea de la Antena 3 a purtat o rochie roșie în această zi specială și a ales pentru fetița ei două perechi de nași: prietena ei bună și primarul Capitalei, Gabriela Firea, alături de soțul ei, Florentin Pandele și un alt cuplu apropiat de prieteni ai celor doi soți.

„Botez Sara Maria Francesca! Îi dorim din suflet o viață lungă și fericită! Să fie bucuria zilnică a parinților ei minunați: Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu. Să fie binecuvântată”, a scris Gabi Firea în mediul online.

Invitați unul și unul

Botezul fetiței ei a arătat parcă asemenea unei ședințe CEx a Partidului Social Democrat, avându-i drept protagoniști pe secretarul general adjunct al NATO și fostul ministru de externe Mircea Geoană, doi foști premieri ai României, Viorica Dăncilă și Adrian Năstase, primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, care a fost și nașa micuței, Floretin Pandele, nașul Sarei, care este primar în Voluntari și, mai mult decât atât, câteva nume menționate anterior (Geoană, Năstase și Dăncilă) au fost președinții PSD, dar și candidați la președinția României.

Printre vedetele trustului Antena 1, s-au numărat: Cristi Brancu și soția, Mirela Vaida, Dan Negru etc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *